Top 5 goedkoopste boxsprings

Goedkope boxspring

Een boxspring hoeft niet duur te zijn. Wij hebben een lijst gemaakt van de 5 goedkoopste boxsprings die niet alleen goedkoop zijn, maar ook kwaliteit bieden. Iedere boxspring is getest op prijs, kwaliteit en uiterlijk.

Boxspring XXL al vanaf € 395,-

De boxspring XXL is een tweepersoons boxspring met geïntegreerde topper. Dit kant en klare bed is in 1 kleur verkrijgbaar met de mogelijkheid om het comfort van het matras en topper te upgraden.

Prijs / kwaliteit: 10

Uiterlijk: 9

Facebook boxspring al vanaf € 449,-

Bekend van Facebook en een boxspring met 2 losse boxen, 2 matrassen en 1 groot comfortabele topper. De topper is standaard van koudschuim en wordt er gratis bijgeleverd. Mocht je iets meer comfort willen dan raden wij toch aan om te upgraden naar een Nasa topper.

Prijs / kwaliteit: 8

Uiterlijk: 8

Boxspring Big Box al vanaf €

Als je het uiterlijk van de boxspring ook belangrijk vindt dan raden wij zonder twijfel de zeer betaalbare boxspring Big Box aan. De Big Box is verkrijgbaar in de maten 120, 140, 160, 180 en 200 breed. Net als de Facebook boxspring kunt u het comfort van het matras en de topper upgraden naar respectievelijk 1000 veers of een Nasa topper.

Prijs / kwaliteit: 9

Uiterlijk: 10

Boxspring Roma Air

Boxspring Churchill

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *