Een boxspring kopen! Waar moet je op letten.

Boxspring kopen

De aanschaf van een boxspring is een flinke uitgave en heeft veel impact op je nachtrust en dus op je leven. Gemiddeld slaapt een mens 8 uur per nacht wat neerkomt op 240 uur per maand = 2880 uur per jaar. Een goede ondersteuning van het lichaam is tijdens al die uren erg belangrijk om rugklachten te voorkomen of zelfs te verminderen.

 

Kies het juiste slaapcomfort bij aanschaf van een boxspring.

Bij het kopen van een boxspring is er veel keuze tussen verschillende matrassen, toppers en slaaphoogte. Ieder mens is anders en heeft andere behoeftes als het gaat om slaapcomfort. Uit onze ervaring is gebleken dat vooral ouderen een zachter slaapcomfort zoeken dan jong volwassenen. Daarom adviseren wij jongere mensen om een 1000 veers matras aan te schaffen. Met een 1000 veers matras heeft u meteen 7 comfort zones voor een optimale ondersteuning. Ouderen gaan vaak voor een 500 veers matras met 5 comfortzones waardoor het matras zich naar het lichaam vormt. Dit is uit te breiden met een NASA topper welke zich helemaal naar het lichaam zet door gebruik te maken van de lichaamswarmte.

 

Tips voor het kopen van een boxspring:

  • Ga voor een optimaal comfort en kies voor een 1000 veers matras met 7 comfortzones
  • Het oog wilt ook wat, in onze winkels kunt u kiezen uit meer dan 1000 kleuren / stoffen
  • NASA topper zorgt voor extra comfort en vormt zich naar het lichaam
  • Een Latex topper is anti allergisch en biedt een stevige ondersteuning van uw lichaam

 

Een mooie boxspring zorgt ook voor een betere nachtrust

Het oog wilt ook wat en wat is nu mooier dan de slaapkamer binnenlopen en het gevoel te hebben dat u in een luxe hotel bent. Boxsprings zijn van zichzelf al vaak een stuk hoger en robuuster dan een normale lattenbodem. Boxsprings zijn ook in verschillende kleuren te kopen. In onze winkels zijn maar liefst 1000 verschillende kleuren te kiezen. De keuze is reuze en kan soms moeilijk zijn. Daarom hebben wij op deze website een aparte inspiratie blog gemaakt waarmee u zelf ideeën op kunt doen voor het aanschaffen van een nieuwe boxspring.

 

 

Kiest u voor een elektrische bodem of vlak

Wanneer uw portemonnee het toelaat en extra comfort in de slaapkamer belangrijk is dan raden wij eigenlijk altijd een elektrische boxspring aan. Het extra comfort voor het lezen van een boek of kijken van televisie is erg prettig en komt dan ook zeer zeker uw nachtrust ten goede (behalve het tv kijken voor het slapengaan natuurlijk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *